Creyoga                                                                                               Glowfulness             

                           

Lesrooster/tarieven

Op alle lessen geldt een korting van 50 % voor ooievaarspashouders met een maximum van € 160 korting per jaar

Het lesaanbod wordt bij voldoende belangstelling uitgebreid. Mochten aangeboden tijden/stijlen U niet schikken, geeft U dan alstublieft Uw contactgegevens en Uw wensen wat betreft tijdstip en stijl op  per mail of telefonisch. 

Privéles, Acaciastraat 142,

 € 60 per 1,5 uur

Sint Albaanskerk (vergaderruimte) ,                                             Rietzangerlaan 2a, 2566SV, Den Haag

We vragen voor aanvang van de les in de studio stil te zijn zodat er voor wie wil gelegenheid is tot persoonlijke meditatie of liggende ontspanning

Vrijdag: 

9.30-11.00  Hatha yoga 

11.15-12.45  Hatha yoga 

1,5 uur:  in 11 Het lesgeld wordt per maand berekend in € 11 per les. In de schoolvakanties is er geen les behalve in juli. Als U in juli op vakantie bent worden de lesweken niet doorgeteld. 

Koorenhuis, Prinsegracht 27

Zaterdag: 

10.00-11.25 Egyptische dans,*1) gevorderden, 12 x vanaf 23-9-17, € 132

Zaterdag 12.30-16.30 jTarab in Egyptische dans jaartraining eerste en derde jaar

Zondag 11.00-15.00 Tarab in Egyptische dans tweede jaar

Lessen kunnen worden ingehaald in een andere cursus, binnen de periode dat de cursus waarvoor je staat ingeschreven loopt. Een cursusles of workshop inhalen in een (andere) workshop kan niet. Een workshop tot een week van tevoren  omruilen voor een andere workshop kan wel. Tot een week voor aanvang kan een cursus kosteloos worden geannuleerd.

*1)Buikdans (modern) en Egyptische Dans (traditioneel) zijn oosterse expressiedansen waarmee je uitdrukking kan geven aan subtiele muzikale en gevoelsnuances. Schoonheid en gratie komen voort uit  loslaten en één worden met de muziek.Tegelijkertijd groeit je bewustzijn tot in je cellen. Opwarming met yoga, techniek, dans, cooling-down met yoga. 

*2)De intense yoga oefeningen worden afgewisseld met buikdans om flow en zachtheid in het lichaam te brengen, waardoor de ontspanning in actie dieper wordt en de beweging gracieuzer.Buikdans benaderen we daarbij vanuit een yogaperspectief, door energetische processen te onderzoeken. Schoonheid en gratie komen in buikdans voort uit loslaten, en één worden met de muziek. Door loslaten gaat je energie vrijer stromen. Tegelijkertijd groeit je bewustzijn tot in je cellen.